Butik paaroerende omsorg for barnet der har en hjerneskadet far eller mor voksenpjece c c p

Når din far eller mor bliver ramt af en blodprop eller blødning, påvirker det også dig. Om hjerneskader · Forebyggelse · Rådgivning · For ramte · For pårørende · Butik Når ens forælder har fået en hjerneskade, kan man nemt føle, at man mister den mor eller far, man havde før Mød andre børn og unge, der er pårørende. Mangler: omsorg ‎ voksenpjece ‎ ccp. Chok, sorg og vrede er almindeligt, når ens mor eller far får en hjerneskade. Men hvordan Søg. Om hjerneskader · Forebyggelse · Rådgivning · For ramte · For pårørende · Butik Den anden pjece er henvendt til børnene og de unge pårørende selv. Voksenpjece: Omsorg for barnet, der har en hjerneskadet mor eller far. Hjernesagen har udviklet en PowerPoint til fagpersoner, der arbejder med mennesker med hjerneskade.

Videos

En ny far eller mor efter en hjerneskade Børn og unge er i en særlig situation som pårørende. De er vant til, at far kan blive alvorligt syg, og at en far eller mor måske skal gennem et langt syge- og. NYHEDER · BUTIK · DIN KURV Børn er i den akutte fase bange for at mor / far skal dø, og det er godt at tale om dette og undersøger hvordan det påvirker børn og unge når ens far eller mor bliver hjerneskadet. Klik på linket hvis du har et pårørende barn og ønsker at være i et fællesskab med andre. Mangler: omsorg ‎ voksenpjece ‎ ccp.

Butik paaroerende omsorg for barnet der har en hjerneskadet far eller mor voksenpjece c c p - tilsammen, har

Og det er naturligt at blive ked af det, bange og måske vred. Hjernesagen Blekinge Boulevard 2 Taastrup admin hjernesagen. Rikke har skrevet ovenstående råd til forældrene i Facebookgruppen Samtalerum for hjerneskaderamte børnefamilier. Men hvis den ramtes børn bliver ladt alene med deres sorg, kaos og reaktioner, kan det ende galt. Den ene pjece kan læses af de unge selv, og den anden er skrevet til forældrene. Måske står de nu med en far eller en mor, der ikke kan huske, som ikke selv kan tage tøj på, ikke kan gå, ikke kan tale, ikke kan hjælpe med lektierne eller samle sig om at se en film eller læse en bog. Livet som søster eller bror.

Butik paaroerende omsorg for barnet der har en hjerneskadet far eller mor voksenpjece c c p - jeres fjernbetjente

Hjernespiren - Facebookgruppe for børn og unge, der er pårørende. Hjernesagen har desuden udgivet to pjecer om at være barn eller ung og have en hjerneskadet far eller mor. Du kan ringe til Hjernesagens neuropsykolog, hvis du har brug for at forstå, hvad der er sket med din mor eller far, eller har brug for at tale med en voksen, der arbejder med mennesker med hjerneskade.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail